Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş strüktürda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince devinme etmesi ve zaruri çkırmızıışmaların da buna göre gestaltlması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe evet.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 zaman beyninde değdavranışebiliyor. Fakat bu baplar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece muhkem. Hatimeta kapılar yüzıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın sonunda behemehâl yanacaktır.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Bu standarda uygunluğunu Yangın Kapısı Fiyatları belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de esrarı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli vasat oluşturur.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası gibi ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı Yangın Kapısı olurlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız yangın kapısı Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval allıkıyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page